In het nieuws (vervolg)

Reacties op Twitter

Reacties op Facebook
Reacties op LinkedIn

 

Recensies (Bol.com, Managementboek.nl, LinkedIn, etc.)

“Prachtig produkt”
“We hebben binnen de leerlingengroep nu een aantal weken met deze prachtige allesduidende teamontwikkelingskaarten gewerkt. Iedere leerling stond voordat we hiermee begonnen als een individu op zich. Nu ik deze kaarten gebruik tijdens de SLB uren is er meer vertrouwen ontstaan in elkaar en worden de pijnpunten besproken en verlicht. Lees meer...."
"Erg mooie en bruikbare set kaarten om je team te verbeteren."
"Hele praktische set kaarten die op een vernieuwende, speelse, interactieve manier tot verbetering van je team zal leiden. Mooi vormgegeven kaarten, die tot nieuwe inzichten leiden bij teamleden. Eindelijk eens iets wat afwijkt van de standaard werkvormen om tot teamafspraken te komen. Lees meer...."
“Teamontwikkelingskaarten”
“In de overtuiging dat het samenbundelen van talenten, energie èn kwaliteiten van individuen als team een succesfactor voor organisaties bij uitstek is, is het boeiender om dit spelenderwijs te ontdekken.
Door deze kaarten zie ik werelden die verbonden kunnen worden; masculiene beelden, feminiene kleuren, bewust/onbewust, actief/reflectief. Lees meer...."
“Na uitleg zelfstandig te gebruiken.”
"We hebben jouw kaarten gebruikt tijdens een Intervisiesessie. De deelnemers zijn allemaal ervaren professionals, dus allemaal in staat om te luisteren, open vragen te stellen, samen te vatten en adequate feedback te geven. Mijns inziens is het succesvolle gebruik van deze kaarten afhankelijk van de mate waarin het individu en de teamleden in staat.